Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Festivalen får besøg af mange gæster

To navne der allerede er på plads, og som indgår i årets tema, er forfatter og tegner Peter Madsen og skuespiller Sven-Ole Thorsen. 

Peter Madsen står blandt andet bag den legendariske tegneserie Valhalla der blev til den fantastiske tegnefilm af samme navn fra 1986 – og netop den film vises i biografen på Broen under festivalen.

Sven-Ole Thorsen har medvirket i flere fantasyfilm og deriblandt flere vikingefilm. Sven-Oles glansrolle, udover rollen i Gladiator, er rollen som Wulfgar i Conan the Barbarian fra 1982 – den film vises også i biografen under festivalen.

Sven-Ole udtaler om sit besøg

”Fantasygenren har altid været en central del af min filmkarriere. Fra Conan til vikingerne. Så jeg glæder mig som et lille barn til at besøge Esbjerg og fantasyfestival til september. Og tale om nogle af min store roller, om barbarer, krigere og vikinger. We who are about to die, salute you!”

Så hold øje her på festivalens hjemmeside og vores Facebook-side, hvor vi, over de næste måneder, vil præsentere både navne og indhold til programmet.

Vi ses i magiens land.