Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Billetter

Det er endnu ikke muligt at købe billetter til Fantasyfestival 2023. 

Adgang

Der er gratis adgang til messen i Riddersalen og på Markedspladsen udenfor.
Der er gratis adgang på Huset, Esbjerg Ting- og Arresthus, Street Food og BROEN Shopping. Fantasyfestivalen er åben for besøgende lørdag 16. september kl. 10-18 og søndag 17. september kl. 10-16. 

Aktivitetsarmbånd

Alle aktiviteter og foredrag kræver at du køber et aktivitetsarmbånd. Det kan du købe her på vores hjemmeside eller ved indgangen. Vi tilråder at købe på forhånd.

Det er endnu ikke muligt at købe aktivitetsarmbånd og pladsreservationer til børn og voksne.

Priser

Voksen

Dagsarmbånd - 150 kr.*
Todagsarmbånd – 250 kr.*

Børn

Dagsarmbånd – 75 kr.*
Todagsarmbånd – 100 kr.*

Gælder for børn fra og med 8 år og til og med 14 år. Børn under 8 år gratis.

*Alle priser er ekskl. billet- og administrationsgebyr.

Pladsreservation

Til udvalgte foredrag kræver det en pladsreservation som koster 20 kr. Den skal købes separat. Pladsreservation kan du kun bruge sammen med aktivitetsarmbånd.

Enkelte foredrag og samtaler kræver pladsreservation á 20 kr. Når programmet er offentliggjort, vil de foredrag og samtaler, der kræver pladsbillet, fremgå herunder. Beskrivelser kan snart under Aktiviteter og foredrag - Foredrag og debat:

Enkelte workshops for børn kræver gratis pladsreservation. Når programmet er offentliggjort, vil de workshops, der kræver pladsbillet, fremgå herunder. Beskrivelser kan snart ses under Aktiviteter og foredrag - Øvrige aktiviteter.

Pladsreservation købes via samme link som aktivitetsarmbåndene, når billetsalget åbner. Vi tilråder at købe på forhånd, da vi kun har et begrænset antal til salg. 

Det kræver særskilt billet at holde uglerne. Billet købes direkte hos Uglernes Verden på Markedspladsen. 

Handicaphjælpere i følgeskab med handicappet gratis adgang. Dog skal hjælpere stadig købe pladsreservation til de foredrag, der kræver det.

For at undgå uro under foredrag mm. lukker dørene ved aktivitetens start, og herefter er det ikke muligt at komme ind. Enkelte aktiviteter kræver særskilt pladsreservation/billet ved siden af aktivitetsarmbåndet. 

Grundet Brandmyndighederne må der kun være et vist antal personer i foredragslokalerne under foredragene. 

Er du bogblogger eller -vlogger, og interesseret i at dække Fantasyfestivalen, så send en mail til os.

Fantasyfestival finder sted på

Hovedbiblioteket
Nørregade 19
6700 Esbjerg