Skip til hoved indholdet

Fantasyfestival fejrer Otto Frellos 100-års jubilæum

Otto Frellos værker er magiske og Fantasyfestival glæder sig til at fejre den lokale malers 100-års jubilæum med en række foredrag.


Otto Frello passer også helt perfekt ind i årets tema, portaler. For er der nogen, der er eminent til at skabe portaler, så var det maleren Otto Frello. Han skabte kunst portaler, som vores fantasi kunne og kan, boltre sig i. Sære væsner, der hopper ud af malerierne og pludselig dukker op bag ukendte låger. 

I år er det 100 år siden at Otte Frello blev født og det markerer vi på Fantasyfestival med en række foredrag, der fokuserer på Frello som kunstner og historiefortæller.

Du kan blandt andet opleve Otto Frellos søn, Thomas Frello, der i foredraget: Frellos kunst: Inspiration og håndværk, fortæller om faderens overvejelser undervejs, når et nyt maleri var undervejs.

Du kan også opleve John V. Jensen fra Museum Frello i Varde, der fortæller om sine rejser med Frello i fantasiens og humorens landskaber i foredraget: Otto Frello – i fantasiens og humorens landskaber.

Eller hvad med at dykke ned i bueskytten Lars Andersens foredrag: Når fantasy bliver virkelighed Lars Andersen startede som elev hos Otto Frello i Varde, mens han begyndte at skyde med bue i rollespil. I dag er Lars verdenskendt for sine evner med buen, hvor han både har verdensrekorden som verdens hurtigste bueskytte og i dag instruerer Hollywood-stjerner, når de skal skyde med bue og pil på det store lærred.

Se listen med alle foredrag om Otto Frello.


Husk, at det kræver armbånd at komme ind og høre de mange foredrag. Du kan købe dit armbånd her.

Der skal reserveres plads til alle foredrag om Otto Frello. Pladsbilletterne er gratis, når du har armbånd.


CVR: 29 18 98 03
EAN: 5798004930410

Magiske skabninger, storslåede portaler, nederdrægtige skurke, modige helte, unikke verdener og den store kærlighed. Fantasygenren indeholder det hele.

Hvert år, den tredje weekend i september, fejrer Fantasyfestival i Esbjerg genren som tryllebinder børn, unge og voksne.

Vi ses i Esbjerg - magiens hovedstad.


Kontakt Fantasyfestival
Send os en mail 

Læs tilgængelighedserklæring