Skip til hoved indholdet

Unik gave fra Fantasy Quest Esbjerg

Du kan godt begynde at glæde dig, vi har nemlig en ekstra god nyhed til dig, der skal være med i årets Fantasy Quest Esbjerg. For når du har gennemført oplevelsesløbet til Fantasyfestival, så er der masser af lækre præmier til dig.

Deltager du i årets oplevelsesløb, Fantasy Quest Esbjerg, så modtager du ikke alene syv helt unikke Fantasy Quest samlekort, du får også et eksemplar af den populære Smart Book, Ærkemestertårnet, udgives i samarbejde med Lakserytteren.

Det er forfatter og CEO i Peasoup, Søren Jønsson, der udgiver de populære Smart Books og er forfatteren bag Ærkemestertårnet, der har valgt at donere bogen som en præmie til Fantasy Quest Esbjerg deltagerne.

I Ærkemestertårnet er du helten i din egen historie og vælger hvordan din historie skal være, ved selv at vælge din vej gennem bogens kapitler. Bogen er fyldt med spændende logiske opgaver, der løses ved at scanne bogens billeder med din smartphone eller tablet.

"Vores formål med Smart Book serien er at skabe læselyst hos børn. Vi bruger en masse viden om hvordan spil-elementer kan motivere, til at få børnene til at læse - og vi ved at det virker. Derfor er vi også glade for at kunne give den her bog videre som præmie i dette års Fantasy Quest," siger Søren Jønsson, CEO og forfatter i Peasoup

Ærkemestertårnet

I historien om Ærkemestertårnet skal du hjælpe mestrene i Magtens Cirkel med at bekæmpe Sjælemagien, som kontrolleres af den onde troldmand Nexus.

Du er Første Elev hos Ildmesteren og I er sammen taget til Ærkemestertårnet for at tage kampen op mod Nexus. Undervejs i historien skal du samle magiske formularer og genstande, der kan hjælpe dig i denne kamp. Ærkemestertårnet giver Nexus kontrol over magien, og du må derfor forsøge at ændre tårnets magiske symboler for at have en bedre chance mod Sjælemesteren.

I din historie kan du møde sjove troldmænd, spændende udfordringer og mystiske logik-opgaver, der giver en helt ny og anderledes læseoplevelse. Bogen henvender sig til 8-13-årige læsere og deres forældre. Der medfølger en gratis app, som kan downloades fra Google Play, eller Apples Appstore.

Vores formål med Smart Book serien er at skabe læselyst hos børn. Vi bruger en masse viden om hvordan spil-elementer kan motivere, til at få børnene til at læse - og vi ved at det virker!

Søren Jønsson, CEO og forfatter i Peasoup

Bliv en del af Questen

Har du ikke allerede sikret dig billet til dette års Quest, så er der altså endnu en fantastisk grund til at gøre det nu.

Fantasy Quest Esbjerg er en magisk rejse du skal ud på sammen med din familie eller dine venner. Undervejs skal I løse en række forhindringer, knække troldmandsgåder og overliste onde troldmænd og -kvinder for at redde hele universet fra det rene kaos.

”Vi regner med, at folk slet ikke kan få nok af at løse gåder, når først de har gennemført Fantasy Quest Esbjerg. Derfor er det også helt fantastisk, at vi nu har muligheden for at give folk den her Smart Book som en præmie, så kan Questen på magisk vis kan fortsætte derhjemme,” siger Jacob Holm Krogsøe, projektleder på Fantasyfestival.

Du kan læse mere om Fantasy Quest Esbjerg og købe billetter her.

CVR: 29 18 98 03
EAN: 5798004930410

Magiske skabninger, storslåede portaler, nederdrægtige skurke, modige helte, unikke verdener og den store kærlighed. Fantasygenren indeholder det hele.

Hvert år, den tredje weekend i september, fejrer Fantasyfestival i Esbjerg genren som tryllebinder børn, unge og voksne.

Vi ses i Esbjerg - magiens hovedstad.


Kontakt Fantasyfestival
Send os en mail 

Læs tilgængelighedserklæring