Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bliv praktikant til Fantasyfestivalen

Har du lyst til at få et kig ind bag kulisserne på Fantasyfestivalen, og være med til at gøre årets festival til en succes? Så har du chancen nu!

Fantasyfestival'21 søger tre praktikanter til at være en del af teamet bag Fantasyfestival.

Gældende for dem er at…

  • Du søger en studiepraktik eller virksomhedspraktik i sommeren 2021, som minimum hele august og september måned.
  • Du har en relevant baggrund inden for administration, kultur, eventmanagement, kommunikation, bibliotek/formidling eller lign.
  • Du er fri 17.-20. september 2021 hvor vi afholder et brag af en Fantasyfestival.

Det er en fordel hvis du kender til fantasy som genre, men absolut ikke et krav.

Vi kan tilbyde …

En praktikplads hvor du vil få masser af ansvar. Du får erfaring med både kommunikative, administrative og udviklingsmæssige opgaver samt eventkoordinering og -facilitering. En del af dine opgaver vil foregå i samarbejde med en anden praktikant og andre opgaver vil være selvstændige, eller i tæt samarbejde med børneaktivitets-koordinatoren. Du kan også selv være med til at forme din praktik, hvis du har nogle særlige kompetencer eller ideer du gerne vil bringe i spil.

Praktik 1 – Frivilligkoordinering og The Fantasy Fellowship

Hvilke opgaver vil du få?

I forbindelse med Fantasyfestival 21, skal du være med til at stå for koordinering af de frivillige samt andre praktiske opgaver. Derudover skal du være med i den strategiske udvikling af The Fantasy Fellowship, Danmarks største nationale læsefællesskab for voksne. Du skal desuden være med til at stå for afvikling af årsmødet for The Fantasy Fellowship fredagen inden festivalen. Du skal være med til formidle fantasygenren samt udvikle bibliotekets fantasy relaterede aktiviteter/arrangementer og koncepter til både børn og voksne – både fysisk og online. I denne praktik vil du være knyttet til Fantasyfestivalens frivilligkoordinator som også er tovholder på The Fantasy Fellowship.

Praktik 2 - Festivalskoordinering, udvikling og evaluering

Hvilke opgaver vil du få?

I denne praktik er der mulighed for at sætte sig ind i projektledelse og planlægning af events samtidig med at der er forefaldende og praktiske opgaver du vil få ansvaret for. Blandt andet vil du blive involveret i The Gathering for The Fantasy Fellowship læsekredsene og festivalens kommunikation på de sociale medier. Du vil forestå evalueringen af Fantasyfestival ’21 og blive involveret i den strategiske udvikling af festivalen. Vi er gode til at tilpasse praktikforløb efter kompetencer og interesser, derfor vil du også selv kunne spille ind med interesseområder. I denne praktik vil du være knyttet til Fantasyfestivalens koordinator og der vil være mulighed for at være involveret i andre opgaver vedr. kultur og dannelse på konsulentniveau i Esbjerg Kommune. 

Praktik 3 – Rollespil, litteratur- og kulturformidling til børn og aktivitetskoordinering

Hvilke opgaver vil du få?

I denne praktik er der mulighed for at sætte sig ind i projektledelse og planlægning af events samtidig med at der er forefaldende og praktiske opgaver du vil få ansvaret for. Du skal være klar til at arbejde med litteratur- og kulturformidling til børn og unge, og du får mulighed for selv at udtænke, planlægge og udføre aktiviteter og formidlingstiltag. I denne praktik vil du være knyttet til Fantasyfestivalens koordinator og der vil være mulighed for at være involveret i andre opgaver vedr. kultur, læselyst og dannelse på Esbjerg Kommunes Biblioteker. 

Fremsend din ansøgning til eller få yderligere information på mail fantasyfestival@esbjerg.dk