Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bliv praktikant til Fantasyfestivalen

Der er endnu ikke åbent for praktikantansøgninger, men er du interesseret, er du meget velkommen til at kontakte os på mail

Har du lyst til at få et kig ind bag kulisserne på Fantasyfestivalen? Vil du være med til at videreudvikle festivalen og gøre årets festival til en succes? Så læs med her!

Fantasyfestival 2023 søger en praktikant til at være en del af teamet bag Fantasyfestival.

Tredje weekend i september hvert år omdanner vi Hovedbiblioteket i Esbjerg til et mekka for fantasygenren. Festivalen byder både børn, unge og voksne velkommen, uanset om man er hardcore fantasynørd eller bare gerne vil opleve den vibrerende stemning, der strømmer ud af Hovedbiblioteket og Esbjerg by.
Som praktikant hos os får du masser af erfaring med de forskellige dele af at planlægge et stort event som Fantasyfestivalen. Har du nogle særlige kompetencer eller ideer, du gerne vil bringe i spil, kan du også selv være med til at forme din praktik.

Vi forventer, at du

  • er studerende på en videregående uddannelse – men er du ledig og kan tilbyde virksomhedspraktik, hører vi også gerne fra dig
  • brænder for et eller flere områder: eventplanlægning, projektledelse, administration, kommunikation, SoMe og økonomi
  • tager fat og også deltager i de mange praktiske opgaver, som et stort event indebærer
  • er passioneret, ansvarsfuld, initiativrig og modig.

Det er en fordel, hvis du er glad for fantasygenren, men absolut ikke et krav. Det vigtigste er, at du er vild med at arbejde med store kulturevents.

Er du også optaget af at arbejde med frivillige?

I år søger vi særligt praktikanter, der vil være med til at gøre vores organisering af frivillige endnu bedre. Vi søger praktikanter, som vil være med til at:

  • analysere den nuværende frivilligsituation og give konkrete forslag til videre udvikling, blandt andet rekruttering og fastholdelse
  • udvikle The Fantasy Fellowship, Danmarks største nationale fantasylæsekreds for voksne
  • udføre praktiske gøremål såsom at lave vagtskema, søge sponsorater og pakke informationsmaterialer til de frivillige
  • afvikle årsmødet for The Fantasy Fellowship fredag den 15. september.

Skriv det gerne i din ansøgning, hvis din profil og dine interesser matcher ovenstående. Det er en fordel, men ikke et krav, at du gerne vil beskæftige dig med vores frivilligorganisering.

Praktikperiode

Praktikperioden løber fra 1. august til 30. september 2023, med særligt meget aktivitet omkring festivalen den 15.-17. september. Vi kan tilpasse perioden til den enkelte praktikant og evt. forlænge den.

Brug for at vide mere?

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til fantasyfestival@esbjerg.dk.
Du kan også kontakte Stine Liberty Skovgaard, der er en af festivalkoordinatorerne, på tlf. 21 31 18 56 eller mail stls@esbjerg.dk.

Ansøgningsfrist mm

Send din ansøgning og CV til fantasyfestival@esbjerg.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din baggrund, og hvorfor du søger praktik hos Fantasyfestival 2023. Frist for at søge er 1. juni 2023. Vi holder samtaler løbende.