Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

The Fantasy Fellowship

En læsekreds for voksne

Læser du fantasy? Kunne du tænke dig hyggelige stunder, hvor du i godt selskab kan dyrke fantasygenren?

Så er The Fantasy Fellowship lige noget for dig!

Vi er et nationalt fællesskab for fantasyinteresserede og Danmarks største netværk af lokale læsekredse for fantasylæsere 18+.

Fellowshipperne er organiseret via Facebookgrupper. Vi har en national Facebookgruppe for fantasylæsere fra hele landet. Her kan du få, og videregive, inspiration til gode læseoplevelser og komme i kontakt med lokale læsekredse eller starte nye læsekredse op.

På Facebook finder du  vores nationale gruppe The Fantasy Fellowship: Danmark 

Hvis du ikke har interesse i at deltage i læsekredsen, men i stedet gerne vil fortælle om din bog, dit forlag, din blog, arrangementer eller andet bedes du i stedet sende en mail til Fantasyfestival.

Fellowship i din by

Der eksisterer en masse lokale Fellowships i flere byer over hele landet. De mødes typisk et par timer en hverdagsaften en gang om måneden. I flere af grupperne de sig også med fantasyfilm og brætspil.

Er der ikke et Fellowship i din by? Så skynd dig at melde dig ind i vores nationale gruppe på Facebook. Her kan vi hjælpe dig med at få skabt et!

Fælles begivenheder for Fellowshipperne

TFF Readathon 

Hvert år i marts laves der et online TFF Readathon. Her kan du vinde en masse fede præmier. Derudover er der løbende konkurrencer, hvor du også kan vinde lækre præmier.

The Gathering

Flere lokale grupper valfarter desuden til Fantasyfestival hvert år i september, for at mødes til The Gathering – The Fantasy Fellowships store årsmøde.

Her er der mulighed for et netværke med andre Fellowshipper og høre eksklusive forfatterforedrag og samtaler.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte The Fantasy Fellowship koordinator Cecilia Marie Lauridsen. Du kan skrive til Cecilia på mail

Der er også lavet en gruppe for køb, salg og bytte af fantasybøger mm, som du finder på Facebook