Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Booking af stande

Det er ikke længere muligt at ansøge om stande på messen i Riddersalen. 

Det er ikke længere muligt at ansøge om stande i Kunstnerhjørnet.

Det er ikke længere muligt at ansøge om annoncer i det trykte program til Fantasyfestival 2024.

Der er åbent for ansøgning om stande på Markedspladsen til Fantasyfestival 2024. 

 

 

Praktiske bemærkninger henvendt til standholdere

Tid og sted

Lørdag 14. september kl. 10-18 og søndag 15. september kl. 10-16.

Riddersalen

Det er ikke længere muligt at ansøge om stande til Fantasyfestival 2024. 
 

Kunstnerhjørnet

Det er ikke længere muligt at ansøge om stande til Fantasyfestival 2024. 


Markedspladsen

Der er åbent for standansøgninger til Fantasyfestival 2024.

Riddersalen

Kunstnerhjørnet

Markedspladsen

Køb af annoncer

Standholdere, aktører, lokale institutioner og virksomheder, samt andre interessenter kan nu ansøge om annoncer i Fantasyfestivalens trykte program. Priser, formater og deadlines ses nedenfor. 

Priser:

½ side (180 mm x 126 mm): 3000 kr. + moms
1 side til kant (200 mm x 282 mm): 4500 kr. + moms

Deadlines:

Deadline for ansøgning er onsdag 1. maj kl. 12. Herefter fordeles annoncerne, og alle ansøgere får besked i løbet af mandag 6. maj, om de har fået deres ønske opfyldt. Deadline for levering af annonce er onsdag 29. maj. Der fremsendes ikke korrektur på annoncerne inden trykning. Annoncer leveres som pdf-fil. Halvsides annoncer leveres uden beskæringsmærker, mens helsides annoncer til kant skal leveres med 3 mm beskæringsmærker. Ved bestilling af annoncer til kant skal man være opmærksom på, at der vil blive indsat et sidetal øverst til enten venstre eller højre på siden.

Forbehold:

Vi forbeholder os retten til at udvælge, hvilke annoncer der skal optræde i programmet.

Vi forbeholder os retten til at afvise en annonce, hvis den ikke lever op til en høj nok billedkvalitet (300 ppi), hvis indholdet er upassende, hvis der er fejl, eller hvis der er andre forhold, der gør, at annoncen ikke lever op til kravene.

Vi forbeholder os retten til at kræve en ændring i annoncen, hvis der er fejl i den, såsom stavefejl og faktuelle fejl. Hvis annoncen – efter ændringer fra annoncøren – stadig indeholder fejl, gælder ovenstående forbehold om retten til at afvise annoncen.

Annoncerne må ikke indeholde programomtaler af de begivenheder, som foregår i forbindelse med festivalen. Der må gerne være en overordnet omtale af begivenheder (”Kom og oplev en magisk stemning på …, hvor du blandt andet kan …”), men omtale af specifikke begivenheder (”Kl. 10 er der den her aktivitet”) skal ikke med i annoncen. Alle begivenheder vil i stedet stå omtalt i programmet (tekst og billede) samt i programoversigten med tid og sted.

Der fremsendes ikke korrektur på annoncerne inden trykning.

Annoncer leveres som pdf-fil, og leveres uden beskæringsmærker, medmindre det drejer sig om annoncer til kant, som skal leveres med 3 mm beskæringsmærker.

Ved bestilling af annonce til kant skal man være opmærksom på, at der vil blive indsat et sidetal øverst til enten venstre eller højre på siden.

Annonceønsker og spørgsmål sendes til Kirsten Bloch på denne mailadresse.