Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Aktiviteter

Få overblik over årets Fantasyfestival-program. Der er mange aktiviteter og foredrag, du bare ikke må gå glip af. Der er alt fra parader, spændende foredrag, messer, musik og fantasyfilm på programmet, foruden vores nye store tiltag, Fantasy Quest Esbjerg.  

Programmet kan indtil videre kun ses på hjemmesiden, men vil også være tilgængelig i trykt form efter sommerferien. En pdf-udgave af det trykte program vil kunne findes her på siden, så snart den er klar. 

Aktiviteter og foredrag

Årets tema: Portaler

Portalerne åbner sig i Esbjerg, og vi inviterer dig med på rejsen til andre verdener, med en række spændende foredrag og aktiviteter.

Spring igennem portalerne til september

Guest of Honour

Vi får besøg af en række kendte, udenlandske fantasyforfattere. Find ud af, om din yndlingsforfatter kommer forbi i år og glæd dig til at møde de fantastiske forfattere.

Mød forfatterne

Fantasy Quest

Er du klar til at leve dig ind i en anden verden, en magisk historie, hvor du er helten, der er på en "quest" for at overvinde de onde magter og redde hele verden? Så gør dig klar til Fantasy Quest Esbjerg.

Læs mere om Fantasy Quest

Fantasyfilm og tv-serier

Synes du, at fantasyfilm og tv-serier er det fedeste? Så må du ikke gå glip af de mange aktiviteter og foredrag, hvor film og tv-serier danner rammerne.

Dyk ned i programmet om film og tv-serier

Foredrag og debat

Vi afholder spændende og nervepirrende foredrag og debatter, der handler om alt fra rollespil og spilbøger over romantasy til brætspil, kropsdiversitet og oversætningens kunst.

Få et indblik i de mange spændende foredrag og debatter, der er på programmet.

Bedst til børn

Giv dine børn en unik oplevelse til Fantasyfestivalen. Programmet er spækket med aktiviteter for børn, og vi har samlet dem alle til dig, så du nemt kan få et overblik.

Få et overblik over de sjove aktiviteter for børn

Musik og gøgl

Der er masser af musik og gøgl på programmet. Kig og oplev den magiske stemning, der kun opstår til Fantasyfestival.

Se, hvad du ikke må gå glip af

Rollespil og spil

Vi spiller både fantasyspil-, rollespil og afholder foredrag om emnet. Glæd dig til at høre om Dungeons and Dragons, spille brætspil, deltage i pen and paper-rollespil og meget, meget mere!

Er du klar til rollespil og spil?

Øvrige aktiviteter

Ildshow, workshops, parade, magisk musik, og meget, meget mere.

Hvad skal du med til?

Mini-tema: Otto Frello

Vi sætter fokus på maleren Otto Frello, som i 2024 ville være fyldt 100 år, med en række spændende foredrag og debatter.

Lær mere om Otto Frello og hans kunst

Mini-tema: Miljø, natur og vores verden

Miljøet og naturen fylder også i fantasylitteraturen, og til årets Fantasyfestival kan du opleve en række spændende foredrag og debatter om emnet.

Foredrag og debatter om miljø, natur og vores verden

Markedspladsen

Kom og oplev den magiske stemning på Markedspladsen. Igen i år vil pladsen summe med alt fra ugler til troldmænd. Vi garanterer, der vil være noget for alle aldre og alle sanser.

Kig forbi markedspladsen

Messe

Deltag i messen, hvor du kan besøge de mange stande og købe fantasybøger, -spil, og -effekter med hjem.

Besøg messen

Kunstnerhjørnet

På førstesal kan du besøge Kunstnerhjørnet. Her har du en unik mulighed for at se illustratorer og kunstnere arbejde, købe deres værker og få en snak.

Mød årets deltagende kunstnere

Signeringer

Hvilke signeringer må du bare ikke gå glip af? Hvis du altid har drømt om en signering af din yndlingsforfatter, har du nu muligheden for at få den i hus.

Se, hvornår og hvor signeringerne finder sted

Bogreception

Fantasyfestivalen lægger hus til forskellige bogreceptioner og bogreleases under festivalen.

Gå på opdagelse i bogreceptioner